Održavanje i administracija – koje su prednosti?

Održavanje i administracija IT okruženja predstavlja jednu od osnovnih usluga koje pruža Duro IT. Od planiranja, izgradnje novih, nadorganje i optimizacije postojećih IT servisa i infrastructure. Ključ za uspeh je da izaberete najrentabilnije rešenje. U današnjoj eri vrtoglavog razvoja tehnologije, manje kompanije koje nemaju tim posvećen  IT-u  su pred najvećim izazovom. Da bi ostvarili uspeh i prestigli konkureciju neophodno je da pratite trendove. Konstantno se edukujete kako ne bi ste doneli pogrešnu odluku i generisali dodatne troškove sopstvenom biznisu.

održavanje i administracija

Koliko je to realno ostvarivo i koliko troškova iziskuje tim koji će se ekskluzivno baviti IT resursima u maloj ili srednjoj kompaniji?

Praksa je pokazala da angažovanjem profesionalnog IT partnera vaš biznis dobija korisna znanja i iskustva za optimalno korišćenje IT okruženja, uz najbolji odnos ulaganja i dobijenog kvaliteta usluge. Praksa je takođe pokazala i da nestručno rukovanje ili neadekvatana administracija servisima i opremom mogu dovesti do gubitka podataka. To je najveća opasnost sa kojom se kompanija može suočiti. Posledice mogu biti pogubne jer osim gubitka poslovnih informacija u istom trenutku možete ostati i bez mogućnosti da obavljate svoj posao.

Podatke je neophono i zaštititi od neovlašćenog pristupa a borba protiv kompjuterskih virusa je naš zajednički i konstantni zadatak.

Koje su prednosti redovnog održavanja i administracije?

Iz iskustva u radu sa kompanijama različitih delatnosti, od agencija sa velikum brojem klijenata, proizvodnih kompanija do kompanija koje su se specijalizovale za  programiranje i grafički dizajn. Održavanje i administracija IT sistema je veoma bitan segment nesmetanog funckionisanja svake kompanije. Zato je važno da taj deo posla obavlja neko ko je kompatibilan i ima bogato iskustvo u toj oblasti.

Stoga se svakom klijentu posebno posvećujemo. Zajednički formiramo plan unapređenja koji optimalno prati vaše IT potrebe kao i nivo profesionalnog održavanja i administracije neophodnih za sigurno i neometano funkcionisanje vašeg poslovanja. Usluge vršimo i po pozivu, u zavisnosti od vaše trenutne potrebe. Prvi sastanak radi upoznavanja sa vama i vašim  IT okruženjem, kao i  predloge  za unapređenje ili održavanje, radimo besplatno.  Specijalizacijom za podršku malim i srednjim kompanijama, DURO IT vam obezbeđuje siguran i funkcionalan sistem  na kojem se vaš posao može stabilno razvijati i dalje unapređivati. Kontaktirajte nas  i što pre i zakažete sastanak.

Odaberite neki od paketa mesečnog održavanja koje smo formirali na osnovu broja računara koje je potrebno održavati. Moguć je dogovor i korigovnje usluga u zavisnosti od vaših potreba.

Usluge u okviru paketa „Održavanje i administracija“ su:

  • Instalacija oprativnih sistema, poslovnih softvera i antivirusa
  • Administracija korisničkih naloga
  • Preventivno održavanje i čišćenje računara i mrežne opreme
  • Podrška putem (Skype, telefon, email, Viber, TeamViewer…) od 09h do 17h radnim danima
  • Stručne konsultacije u vezi IT infrastrukture i poslovanja
  • Nabavka, instaliranje i puštanje u rad nove opreme
  • Za opremu nabavljenu od nas dajemo uslugu besplatnog održavanja godinu dana
  • Besplatan restore podataka ako koristite naše backup usluge
  • Mesečna poseta u okviru paketa

Za ponude i dodatna pitanja kontaktirajte nas ili nas pozovite na: +381 11 22 888 02 | +381 11 22 887 85